zeepdispensers

Zeepdispensers bol.com

nlzeep-kulusutai

nlzeep-kulusutai

Vergelijk zeepdispensers per prijsklasse bij Bol.com

Zeepdispensers heb je in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Je kan reeds een zeepdispenser kopen voor 10 euro, maar je hebt ook duurdere exemplaren tot wel 350 euro. De prijs van een zeepdispenser hangt vooral af van het merk en het materiaal waar je voor kiest. Bij bol.com heb je een zeer ruime keuze aan zeepdispensers in verschillende prijsklassen. Hoe hoger de prijs, hoe kwalitatiever het materiaal.

Zeepdispensers zijn gemakkelijk in gebruik omdat je altijd de juiste hoeveelheid zeep ontvangt. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen voor een model dat je kan ophangen aan de muur waardoor je meer ruimte overhoudt aan je lavabo. Daarnaast zijn er ook inbouw zeepdispensers die mooi staan in een modern interieur en je hebt ook enorm veel leuke staande modellen. Met een zeepdispenser houd je alles gemakkelijker proper omdat er veel minder geknoei is met zeepresten en ze zorgen ook voor een mooi accent.

Om je een idee te geven welke zeepdispensers er allemaal verkrijgbaar zijn bij bol.com, bespreken we hieronder het aanbod aan zeepdispensers en hun kenmerken in de diverse prijscategorieën.

Zeepdispensers onder de 25 euro

Bij bol.com heb je meer dan 200 verschillende zeepdispensers die minder dan 25 euro kosten. Deze goedkopere zeepdispensers zijn meestal klein van formaat en zijn beschikbaar in enorm veel diverse materialen. Denk maar aan kunststof, plastiek, porselein, keramiek, kunsthars, melamine of aardewerk.

Dit zijn voornamelijk staande zeepdispensers die in badkamers, toiletten of keukens gebruikt worden. De meeste modellen zijn handmatig waarbij je dus zelf op het pompje moet drukken om zeep te krijgen. De modellen met sensor zijn iets duurder.

Goedkope zeepdispensers heb je in zeer veel verschillende kleuren, vormen en prints. Zo heb je bijvoorbeeld sobere zeeppompjes in een witte kleur, maar er zijn ook heel originele exemplaren in een speciale vorm waarmee je je badkamer een opvallende en unieke toets kan geven. Bij bol.com kun je dus steeds wel een model vinden dat perfect past bij de rest van je interieur.

In deze prijsklasse kan je bovendien kiezen uit heel wat verschillende merken waaronder Sealskin, Fam, Hamist, Riviera Maison, Clayre & Eef, Kleine Wolke, Umbra en Cleverline. Een groot aantal van deze merken bieden ook nog andere badkameraccessoires aan naast zeepdispensers. Dat is heel handig voor mensen die op zoek zijn naar items die mooi bij mekaar passen.

Lees meer: de voordelen van een automatische zeeppomp

Zeepdispensers van 25 tot 100 euro

Ga je bij bol.com kijken in de prijsklasse van 25 tot 100 euro, dan is er ook keuze in overvloed met meer dan 250 verschillende zeepdispensers.

In deze prijscategorie vind je zeepdispensers van iets duurzamere materialen. De meeste modellen zijn gemaakt van kunststof of RVS. RVS is roestvrij staal en is gekend voor zijn gladde oppervlak. Er komen niet snel krassen op en het is heel gemakkelijk in onderhoud, maar dus ook iets duurder. Daarnaast vind je hier ook zeepdispensers vervaardigd uit chroom, metaal, glas, ABS, keramiek, staal, steen en marmer.

Net zoals in de goedkoopste prijsklasse vind je ook hier enorm veel staande zeepdispensers terug zowel met als zonder sensor. Zeepdispensers met sensor werken met een oplader en reageren op de beweging van je hand. Ze voorzien je dus automatisch van zeep van zodra jij je hand onder de dispenser houdt. Dat is nog handiger en hygiënischer.

In deze iets duurdere prijsklasse heb je niet enkel staande zeepdispensers, maar ook heel wat hangende exemplaren. Die kun je bevestigen aan een wand. Deze zeepdispensers hebben het voordeel dat ze niet kunnen omvallen en voor meer ruimte zorgen. Ook vind je hier enkele inbouw modellen terug. Dit zijn zeepdispensers die je kan inbouwen in je lavabo zodat enkel het pompje zichtbaar is. Daarnaast vind je hier ook dubbele zeepdispensers die je kan vullen met twee verschillende producten zoals bijvoorbeeld zeep en handcrème.

Wat opvalt is dat in deze prijscategorie de zeepdispensers iets strakker en meer design zijn. Je vindt hier minder verschillende kleuren dan in de goedkoopste prijsklasse. Dit heeft vooral te maken met de materialen die gebruikt worden zoals chroom, metaal en RVS.

Ook hier heb je een grote keuze uit zeepdispensers van verschillende merken zoals Geesa, Brabantia, Tiger, Joseph Joseph, Haceka, Aquanova, Bathweb, Blomus, Wenko, Grohe, Simplehuman, Zack, Mizzo en nog veel meer.

Je vindt hier ook exemplaren die iets groter van formaat zijn. Zo heb je modellen die je kan vullen met onder meer 200 ml, 400 ml of 1 liter zeep.

Zeepdispensers van 100 tot 350 euro

In de duurste categorie is de keuze bij bol.com heel wat beperkter. De meeste mensen die een zeepdispenser zoeken voor in hun huis kiezen dan ook vooral voor de modellen uit de goedkopere prijsklassen. Wil je echter een zeepdispenser van een bekend design merk, dan zit je in deze rubriek wel helemaal goed.

In deze prijsklasse vind je zeepdispensers van uitstekende materialen zoals RVS, metaal en kunststof. Vooral RVS is een van de meest voorkomende materialen in deze rubriek. Zeepdispensers van RVS zijn dan ook van topkwaliteit.

Losstaande zeepdispensers vind je hier niet terug, maar wel moderne inbouw modellen of wandmodellen van design merken zoals INGO-MAN, VIPP, Blanco, Damixa en Quooter.

De duurste zeepdispenser bij bol.com kost 345 euro. Dit model is van het merk Blanco en is vervaardigd uit RVS. Deze zeepdispenser is een inbouw exemplaar en heeft een zilveren zijdeglans waardoor je een echte luxe uitstraling krijgt.

Je vindt hier ook enkele zeepdispensers terug met een bedieningsbeugel. Dit is een hendel die je omlaag moet drukken waarna de zeep in je hand terecht komt. Deze varianten worden eerder besteld door bedrijven omdat ze een meer industrieel karakter hebben.

De kans is groot dat je in het ruime aanbod van bol.com een zeepdispenser vindt naar jouw wensen. Aan de hand van dit overzicht hopen we alvast om je keuze een beetje te vergemakkelijken. Het hangt er maar vanaf welk soort zeepdispenser jouw voorkeur geniet en hoeveel geld je wilt besteden. Kies je voor een klein losstaand model of toch liever voor een strakke design zeepdispenser van roestvrij staal? Bij bol.com kan je kiezen uit verschillende soorten zeepdispensers in elke prijsklasse.

Lees meer: zeeppompje voor je badkamer of keuken nodig? Bekijk eens deze best beoordeelde