zeepdispensers

Beste automatische zeeppomp | De top 5 en de voordelen

Monique

Monique

De trends op het gebied van wonen en leven blijven zich steeds ontwikkelen. Tegenwoordig maakt technologie ook deel uit van het interieur van een woning. Zo ook een automatische zeeppomp.

Het gemak van een automatische zeeppomp: Heb je een modern huis, dan zal het interieur wellicht daarop afgestemd zijn. Van de grotere dingen zoals een hippe sofa, tot aan de kleinste details zoals een trendy zeeppompje.

Een moderne keuken of badkamer is van alle gemakken voorzien. Iets als een automatische zeeppomp complementeert het geheel uitstekend.

Een zeeppomp die automatisch de juiste hoeveelheid zeep geeft is efficiënt, stijlvol en handig.

Maar, welke automatische zeeppompen zijn het beste?

In dit artikel zullen we de vijf beste zeeppompjes bekijken. Alvorens we de top 5 automatische zeeppompjes bekijken, moeten wij natuurlijk eerst even vertellen waarop we hebben gelet bij het zoeken.

De allerbelangrijkste criteria voor ons is de kwaliteit van de zeeppomp. Vooral in een huishouden bijvoorbeeld met kinderen, is het belangrijk dat de zeeppomp tegen een stootje kan en vooral heel lang meegaat.

Ten tweede is het belangrijk voor ons dat het zuinig in gebruik is.

Voor een degelijke kwaliteit ligt het prijskaartje meestal hoger dan de norm. Hier waren we dus enigszins op voorbereid.

Alle eigenschappen die je zoekt in een automatische zeeppompje vindt je in de beste zeeppomp en deze is de Simplehuman Oplaadbare Sensor Zeepdispenser

Deze automatische zeeppomp is heel makkelijk te gebruiken en kan overal geplaatst worden, zowel bij je wasbak in de badkamer of in de keuken op het aanrecht.

Het is een automatische zeepdispenser en dus handsfree! Je hoeft slechts je hand onder de dispenser te plaatsen en er komt vanzelf zeep eruit. Dit komt vanwege de ingebouwde sensor.

What’s inside our home kijkt in deze video naar de Simplehuman dispenser:

 

 

Deze luxe zeeppomp is functioneel en van goede kwaliteit. Je kunt zelf instellen hoeveel zeep er precies per keer uitkomt. De inhoud van de zeeppomp is 237 ml en bovendien is het van gemaakt van duurzaam RVS (Roest Vrij Staal).

En het fijnste is misschien nog wel dat hij oplaadbaar is! Via een USB kabeltje laad je deze automatische zeeppomp weer op. Geen gedoe dus met batterijen. Dit is handiger en ook nog eens beter voor het milieu.

Deze zeeppomp is perfect toepasbaar op scholen en ziekenhuizen, waar men geen grappen maakt met hygiëne. Maar ook in een moderne keuken of badkamer staat ie niet verkeerd.

Het is een automatische zeeppomp met een trendy design die absoluut gezien mag worden.

De automatische zeeppomp waar wij onze nummer 2 plek aan geven is de Umbra Otto Sensor Zeepdispenser.

De Umbra Otto automatische zeeppomp heeft een inhoud van 177 ml en is metaalkleurig. Het heeft een erg stijlvol en strak design, die helemaal zou passen in een moderne keuken.

De zeeppomp heeft vanwege de metallic kleur een mooie nikkelen uitstraling, maar is van stevig kunststof gemaakt. Wij hoeven ons geen zorgen te maken dat deze na een tijd gaat roesten.

Daarnaast kan je de zeeppomp bijvullen via de bovenkant en kan je de batterijen makkelijk verwisselen via de onderkant. Deze automatische zeeppomp komt naast nikkel kleurig nog in twee andere kleuren, namelijk zwart en wit.

De beste automatische zeeppomp – een handig overzicht

Hieronder een lijst van de 5 beste automatische zeeppompjes:

Automatische zeeppomp Afbeeldingen
Overall beste automatische zeeppomp: Simplehuman Sensor Zeepdispenser Oplaadbaar Sensor Zeepdispenser Oplaadbaar - Simplehuman beste automatische zeeppomp(bekijk meer afbeeldingen)
Beste design: Umbra Otto Sensor Zeepdispenser Umbra Otto Sensor Zeepdispenser beste automatische zeeppomp - 177 ml - Nikkel:Zwart(bekijk meer afbeeldingen)
Grandecom No touch zeepdispenser Grandecom automatische zeepdispenser(bekijk meer afbeeldingen)
Simplehuman zeepdispenser Sensor Simplehuman zeepdispenser Sensor - 237 ml - zilverkleurig(bekijk meer afbeeldingen)
Beste goedkope automatische zeeppomp: Vannons

Vannons goedkope automatische zeepdispenser

(bekijk meer afbeeldingen)

Beste automatische zeeppompjes beoordeeld

Overall beste automatische zeeppomp: Simplehuman Sensor Zeepdispenser Oplaadbaar

Makkelijk te gebruiken. Is handsfree vanwege een ingebouwde sensor en bij te vullen met je eigen favoriete zeep. Het gebruikte materiaal is duurzaam RVS en heeft een chique uitstraling. Oplaadbaar via USB, zeephoeveelheid is aan te passen.

De Simplehuman Sensor Zeepdispenser Oplaadbaar is naar onze mening heel eenvoudig te gebruiken. Zelfs de kinderen kunnen deze met hun ogen dicht gebruiken, zonder te knoeien bij het aanrecht of de wasbak.

Je herkent dit vast wel! Die onhandige zeeppompjes, waar je net te veel zeep uit pompt of die in een richting spuiten waar het helemaal niet moet. Je aanrecht of wasbak zit dan opeens onder de zeep, de zeeppomp is alweer leeg en de handjes die zijn nog vies!

Zelf dosering bepalen

Met dezes stijlvolle automatische zeeppomp overkomt dit je nooit meer! De pomp is zo praktisch ontwikkeld dat jij de dosering stand zelf kan bepalen. Zo krijg je net de juiste hoeveelheid zeep eruit die jij nodig vindt.  

Verder gaar er nog best veel in de zeeppomp, 237 ml, wat dus wil zeggen dat je niet zo gauw de fles hoeft bij te vullen. En als dat niet genoeg is, mag je er ook op rekenen dat deze automatische zeeppomp nog lang meegaat, want het is van duurzaam RVS gemaakt.

Mooi design en USB oplaadbaar

Over het ontwerp willen we niet te veel woorden kwijt, want het spreekt echt gewoon voor zich. Met zo een chique design staat deze trendy zeeppomp er helemaal prachtig bij in elke keuken, badkamer of toilet.

En wat misschien deze automatisch zeeppomp nog wel het fijnst maakt, is dat deze met USB oplaadbaar is. Je hoeft er dus geen batterijen voor te kopen. Je steekt eenvoudig het USB kabeltje in het pompje wanneer deze leeg is en laad het weer op.

Bekijk hem hier bij Fonq

Beste design: Umbra Otto Sensor Zeepdispenser

Elegant design. Is heel makkelijk te gebruiken en makkelijk bij te vullen. Het ontwerp is heel fraai en past bij een super moderne keuken. Heeft 4x AAA batterijen (niet inbegrepen).

De Umbra Otto Sensor Zeepdispenser komt uit de Otto lijn van Umbra, die is ontworpen door Dennis Cheng. Voor dit design heeft hij inspiratie gehaald uit karaffen en kruiken.

Dat design is zeker te zien in deze mooie automatische zeeppomp. Met de slanke hals en mooie ronde lijnen krijgt het geheel een elegante uitstraling.

De Umbra Otto automatische zeeppomp heeft een hoogte van 22 cm en een inhoud van 177 ml. De sensor van deze zeeppomp zit aan het lijfje, niet ver van het mondstuk.

Overal neer te zetten

De zeeppomp is losstaand, dat wil zeggen je kan het gewoon op je aanrecht of wasbak kan plaatsen. Het is zeer stevig gebouwd en bovendien ook nog van duurzaam kunststof gemaakt. Mocht de zeeppomp per ongeluk een stootje krijgen en van het aanrecht vallen, hoef je niet bang te zijn dat deze stuk gaat.

Zelf bijvullen om het milieu te besparen

Verder kan je heel makkelijk zien wanneer de zeeppomp leeg loopt en je kunt deze heel makkelijk via een opening aan de bovenkant bijvullen. Bijvoorbeeld met deze heerlijk ruikende en natuurlijke handzeep van Savon de Marseille.

Met deze handige fles kun je telkens precies genoeg zeep in de automatische zeeppomp doen en bespaar je het milieu een hoop verpakkingen.

Ook andere kleuren beschikbaar

Niet te vergeten dat deze zeeppomp ook nog in 3 verschillende kleuren komt, namelijk zwart, wit en nikkel. Dus welke kleur jouw interieur ook heeft, deze zeeppomp zou er absoluut elegant in staan. 

Bekijk hem hier bij Amazon

Grandecom No touch zeepdispenser

Grandecom automatische zeepdispenser

(bekijk meer afbeeldingen)

Vrijstaande automatische zeepdispenser is ideaal voor het doseren van vloeibare zeep, lotions, douchegels, shampoos, ontsmettingsmiddelen, enz. Hij vormt een praktische en decoratieve aanvulling op je badkamer of keuken. Sensor werkt op 4x AA batterij (niet meegeleverd).

Bekijk hem hier bij bol.com

Simplehuman zeepdispenser Sensor

Simplehuman zeepdispenser Sensor - 237 ml - zilverkleurig

(bekijk meer afbeeldingen)

Makkelijk navulbaar, goed afsluitbaar en snelle dosering van zeep. Een siliconen afsluiter voorkomt kliederige druppels en verstopping. Stel zelf de zeepdosering in, de dispenser gaat tot wel 1 jaar mee met 4 x AAA-alkalinebatterijen (niet inbegrepen).

Bekijk de meest actuele prijzen en beschikbaarheid hier

Beste goedkope automatische zeeppomp: Vannons

Een bruikbare en praktische zeepdispenser met een geïntegreerde bewegingssensor om de hoeveelheid zeep te verstrekken zodra het de aanwezigheid van handen detecteert. Werkt op batterijen (4 x AA, niet inbegrepen).

Lijken nummer 1 en 2 toch niet iets voor jou en liggen zij toch een beetje buiten jouw budget, dan is de Vannons automatische zeepdispenser een alternatief om te overwegen. 

Zeer praktische automatische zeeppomp

De Vannons automatische zeeppomp is een zeer praktische zeeppomp en staat heel mooi op jouw keukenblad. Het heeft een ingebouwde bewegingssensor, die de verstrekking van de hoeveelheid zeep bepaalt door de handbewegingen te detecteren.

Zelf de hoeveelheid zeep instellen

Aan de bovenkant van de zeepdispenser ligt de regulator van de hoeveelheid zeep die eruit komt. Je kan tot maximaal 5 standen stellen, die je terug kan zien op de LED status display.

Deze zeeppomp werkt op 4 x AA batterijen en heeft aan de onderkant een anti-slip basis. Verder heeft het een inhoud van 520 ml en een hoogte van 21 cm.

Bekijk hem hier bij bol.com

Waarom is een automatische zeeppomp zo handig?

Met de genoemde automatische zeeppompen kun je altijd snel en efficiënt jouw handen wassen. Het handige aan een automatische zeeppomp is dat je het pompje niet hoeft aan te raken om er zeep uit te krijgen.

Via de bewegingssensor in de zeeppomp wordt het pompje in werking gesteld. Je hoeft er dus enkel je handen voor te houden en de zeep komt eruit. Je kunt vaak zelfs zelf instellen hoeveel zeep dit per keer is.

Zonder contact hygiënischer

Omdat je hierbij de pomp zelf niet hoeft aan te raken, maakt het het handen wassen nóg hygiënischer.

De zeeppomp in huis, of het nu de keuken of de badkamer is, is vaak een veel bezocht en gebruikt item. Verschillende handen die verschillende bezigheden hebben verricht komen er langs.

Al deze handen kunnen bij een automatische zeeppomp dus zorgeloos zeep verkrijgen. Er vind hier geen contact, dus ook geen uitwisseling van bacteriën plaats. Zo wordt het handen wassen nog schoner en zelfs een beetje leuker!

Zeker voor kinderen erg aan te raden

Zelfs kinderen zullen een automatische zeeppomp graag gebruiken. Hoe spannend dat de zeep er automatisch uitkomt! Alsof je een klein robotje in je huis hebt staan.

Jouw kinderen zullen maar al te graag hun handen wassen. Dit saaie taakje is opeens geworden tot een waar avontuur.

Lees hier verder over de voordelen van automatische zeeppompen!

Beste automatische zeeppomp zeker voor kinderen leuk

Het beste automatische zeeppompje

Bij het zoeken naar de beste automatische zeeppompen zijn wij erachter gekomen dat het aanbod aan zeeppompen enorm groot is. Er is keuze uit design, handigheid, functionaliteit en natuurlijk prijs.

Omdat wij al hadden verwacht dat automatische zeeppompjes niet spotgoedkoop zijn, zijn wij best verrast dat er toch hele leuke zeeppompjes te vinden zijn tegen betaalbare prijzen.

Daarom gaat onze voorkeur dus uit naar de Simplehuman Sensor Zeepdispenser Oplaadbaar. De voornaamste reden hiervoor is de prijs kwaliteitverhouding.

Het elegante en trendy ontwerp van RVS past perfect in iedere moderne keuken en je kan ook nog zelf bepalen hoeveel zeep er per keer eruit komt. Voor dit bedrag vinden we dit absoluut de beste automatische zeeppomp.

Toch liever een handmatig zeeppompje? Hier hebben we natuurlijk ook naar gekeken. De beste handmatige zeeppompjes vind je hier!